Söndagssvammel

Sitter lite och funderar... Har ont i huvvet, eller ögonen närmare... (kan bero på sömnbrist)  Då är det ganska skönt att bara ta det lugnt. Kommer att behöva en stödvila, känns det som just nu.

Gårdagen var mysig, eller rolig snarare! Kul att alla syskon kom till pappas 70årsfest/middag, vi käkade gott (i massor) och pratade massa strunt. Alldeles för sällan alla vi träffas, vi är ju ganska många.. :) Och pappa blev glad över att alla kom och över presenten. Så man kan säga att dagen blev lyckad... :)

Ska försöka sätta mig med läxan lite senare idag, om huvudvärken försvinner.... Annars är det soffan som gäller, och ett bad ikväll. Har kikat lite på Ikeas hemsida och deras nyheter... hehe Lite sugen på att köpa en ny tavla, eller bild med ram till, att ha ovanför byrån här i rummet. Ganska tomt på den delen av väggen. Men Ikea får vänta på ett besök av mig, inget bra att åka dit när man inte kan bestämma sig... (kan bli ganska dyyyrt... *S*)

Jobbet då.... Ska på ett sätt bli kul att komma tillbaka, träffa alla goa människor. Men lite trist att 4 veckor redan har gått. Jag menar, var f-n tog tiden vägen???????? Och det är inte alls så jättelångt kvar tills våra förhandsordrar inför julen ska vara inne... *S* Fast en sak i taget, kanske? hehe..

Åter till soffan...









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0