Sussa lite nu då!

Ska göra det enda rätta nu... Försöka sooova.... Hörs säkert imorrn, ni som vill....



Lite bilder

Tog ett fåtal bilder på min promenad ner till stan och sen på hemvägen.... Tänkte visa dem för er här... Fina färger tycker jag själv!




     



Stövlar och linnen

Linnen som kostar 99kr st på BikBok, grymt sköna och lätta att kombinera med annat.
Stövlar som kostade 499kr på Skohornet, men jag får lite rabatt, jag... :D


Mellanbrunt                                              Mörkgrått
 

   




Stövlarna var himla bekväma med sin lilla kilklack och de justerbara remmarna vid ankeln och uppe på vaden.


Dagens middag!

Jag käkade middag för en stund sen och det blev kycklinggryta som jag tinade upp i micron, ihop med en ris/bulgurblandning från ett märke som heter Druvan, det är lite mer mättande än bara bulgur, och GOTT!


 

Lite nytt

Känner mig lite duktig ikväll, eftersom jag gick ner till stan, och gick även hem! Tänkte först ta bussen hem, men ändrade mig när jag gick lite sakt mot centralen. Så det blev en redig promenad, skönt! Jag hittade ju som sagt nya höststövlar hos syrran, bra med nån i familjen som jobbar i skoaffär.. :D Sen blev det två linnen på BikBok, ett brunt och ett grått, tyvärr fanns inte det vita i rätt storlek..

Det blev lite shopping på Åhlens också, hittade dekorationshjärtan till ljusbrickan. Så fina!
De små vita kostade 15kr st och de stora svarta 25kr st. De små stenarna är köpta sen förut på Ikea.


 

                                      

Lite lunch på Nancys, gott! Har köpt stövl...

mms_img73829 (MMS)

Lite lunch på Nancys, gott! Har köpt stövlar hos syrran på hennes affär, sen blev det två linnen på BikBok. :-)


Torsdag.... (...................)

Jag ställde klockan på halv sju till imorse, då jag skulle ner i tvättis kl sju... Meen, på något sätt så lyckades jag snooza bort en timme och vaknade till liv vid halv åtta... Jag rusade upp ur sängen och skyndade mig ner i tvättis, jag hade tur och ingen hade hunnit ta min tid. Skönt! Men nu känns det inget vidare.... Trött, tung i huvvet.. Hoppas det blir bättre efter en dusch! Ska alldeles strax ner och hämta tvätten som nu hänger på tork, sen är det dax att göra sig klar för en runda på stan ihop me mamma.

Humöret är inte på sin bästa sida idag, känner mig låg och trött... Kanske bara så att jag behöver lite mer sömn... Eller att det händer nåt skoj....

Aja.. Hämta tvätten nu!


Onsdag kväll

Sitter och mumsar popcorn, denna gång med salt och inte grillkrydda. Alltid bra med lite variation... :P Filosofierar lite om allt och inget och kommer inte fram till så mycket egentligen. Så jag ska fortsätta kika på kvällens Idol avsnitt och mumsa ännu mer popcorn! Förresten, vad tyckte ni om Chris i måndags? Oj, så duktig han e! För er som inte visste det så har han varit medlem i ett par av mina favvoband... :D

Imorrn väntar tvättis, och sen en fika på stan ihop med mamma. Skoj och mys! Kanhända det blir ett inköp av några nya baslinnen på BikBok, ett nytt vitt och ett brunt som jag tjatade om för ett tag sen... :D Tar nog en promenad ner till stan, i sällskap med min kamera. Kul att fota alla färger som är ute nu!


Detta, mina vänner, det är nostalgi!

Förut, i begynnelsens tid, typ.. Så åkte vi ett gäng ganska mycket på den gamla, goda, Dancing Queen. Numera är hon känd som Rosella, går mellan Kapellskär och Mariehamn på dagskryssningar. Ojoj, vad skoj vi haft på den båten! Vi hade samma hytt nästan varje gång, 6714! Emellanåt var hon som vårt andrahem... haha Tokigt, men sant! Ett av de band som var ett av de mest bokade banden på den tiden, det var dåtidens Nova! Sikka tider... :D Och rätta mig om jag har fel, men denna låt spelade väl de ganska ofta? Fick lite nostalgiska vibbar när jag kikade på en film nu ikväll, och denna låten spelades i början.... :D



Tisdag eftermiddag

Jag är kvar på jobbet, ska alldeles strax sätta mig och äta lite.... Käkade kebabtallrik till lunch och sparade matlådan till middag, eftersom jag och syrran ska göra ett sällsynt besök på gymmet ikväll. Ojoj, huur ska det gå? Just nu så känns det som att det inte kommer gå så bra, men vi får se! Hämtar upp henne strax efter sextiden, så får vi se hur länge vi orkar!

Annars så har väl besvikelsen lagt sig lite, men jag undrar ändå vad det är de har gått efter när de sökt sina medarbetare? Inte kan det väl vara erfarenhet, eller? Aja... Bara jobba vidare här, så får vi se vad som händer i framtiden...

Blev lite trött och irriterad idag på eftermiddagen, men det löste sig och jag hoppas att vi kan komma på ett bra sätt som funkar när det gäller bakning och annat här på jobbet.. Annars vet jag inte... För det är INTE kul att behöva vara irriterad och känna att man inte får det stöd som behövs! Vi är ju ett lag och inte "ensamspelare".... Som jag sagt förut... Hinner jag, så hjälper jag mer än gärna till på andra avdelningar, då borde väl andra tänka likadant?

Nepp lite mat nu..

Suckar!!!!!

Just nu.... Så är jag väääääldigt besviken.. Fasen också!

Kikade in på min mail och fick veta att jag inte var intressant för jobbet i den nybyggda butiken... Gaah! Hade hoppats på det ju! Men men.... Kanske de vill ha folk som inte har nån erfarenhet, som kostar lite? Aja, deras val!

Sen så... Är jag lite less också... Vill ju så gärna åka iväg om två veckor! Meen, kostar för mycket och jag får inte ledigt....


Förlåt... Men... Känns som allt går emot mig just nu...


Jävla skiiiiiiiiiit!


Hedins Hallunda

Ni vet ju, att jag var i Hallunda i tisdags, och tog lite bilder även då...


 



 

 

 

 

 

 


Dagens middag: Kycklinggryta med potatis. ...

mms_img22914 (MMS)

Dagens middag: Kycklinggryta med potatis. Mums!


Söndag!

Känner att jag borde röra på mig... Efter två dagar på soffan... Så börjar ryggen säga ifrån... Men va fasen.. Jag behöver inte gå ut! Har mat här hemma och ska bara försöka komma på vad jag ska fixa till! Har hela dagen försökt komma in på facebook, som ni fick se.. Och nu kom jag in! Verkar som att det var tre som haft nåt knas, för på deras kundtjänst var det minst 20min väntetid...

Har tillbringat nån timme med att fixa bilderna från i fredags, och nu finns de ute! Kika in på CampGamblers!

Eftermiddagen kommer inte innehålla mycket mer... Hoppas ni har en bra dag?

Dumma, dumma

Jag blir tokig!!!!

Har försökt att komma in på fejjan hela morgonen, men det funkar inte.... Så tröttsamt! Syrran ringde förut.... Såg dig inte på fejjan, så jag trodde du var i Skhlm.. Näää, kommer ju inte in! Är det bara jag, som blir ignorerad? Eller är det Tre som har problem? (har tre som mobilt bredband)

Aja, får väl försöka roa mig med annat så länge... Som vad då? Känns som att det tar emot att gå ut i höstblåsten.. Men kanske skulle va nyttigt med lite frisk luft... ? Neee.... Soffan och jag!

Jag kom i säng redan vid halv tio igår tror jag, och sov fram till tio imorse, kan tro att det behövdes.. :D

NU: lite kaffe!

Lite surfing

Kikar runt lite på nätet... Har bestämt mig för att vara kvar hemma ikväll, hade förvisso varit kul med SNSB, meen.... Inte när man fortfarande är så trötter som jag e.... Kommer säkert fler tillfällen!

Nå.. Funderar på att åka te Skärholmen imorrn och kolla lite, bara kolla! De har nåt jippo och erbjudanden som 20% i olika butiker. Så jag kikade in på Gina Tricot´s hemsida och hittade lite skoj.... :D

Bilderna är lånade från Gina Tricot!



Den stora frågan!

Idag är Jessa tröööött! Var hemma imorse nån gång och har inte sovit så himlans bra... Men men, that´s life! Har ju valt det själv och ska väl egentligen inte klaga... *S*

Det blev en skoj kväll igår, trots bristen på dans från min sida. Måste våga mer och bjuda upp mer! Faan att det ska va så svårt? Aja... Killarna var på kanonhumör igår, det var så skoj att se och höra! Mer om det på Campgamblers!

Har halvsovit hela dagen på soffan och funderar fortfarande på om jag ska fortsätta med det, eller ställa mig i duschen och fixa till mig... Antingen dans te Mickeys på Trombon elle SNSB på Berget... Hmmm....

Först och främst ska jag äta middag nu, så får vi se sen...

Ha en trevlig kväll alla!


En liten bild på ännu en av mina resor... ...

mms_img11210 (MMS)

En liten bild på ännu en av mina resor... Befinner mig i Arboga för tillfället där Gamblers spelar. De har precis börjat spela och skoj är det! Hoppas det kommer lite mer folk bara... Ha en bra kväll alla!


Det var lagom

Jag är så nöjd med klippningen! Det blev lite mer urtunnat och lite uppfräschat, precis som jag ville. Passade även på att köpa nytt balsam, eftersom det tog slut imorse. Denna gång blev det en ny sort för mig, från Paul Mitchell. Ska tydligen vara bra, sa Donnie, så jag litar på honom! Det blev en liten runda på stan och jag passade på att köpa ny mascara och fräscha upp mitt förråd med ögonskuggor, från H&M. Jag hade nämligen två presentkort och en rabattkupong som gav bra rabatt, det gillas! Vill ni se ögonskuggorna, eller frisyren? Kanske imorrn eller i helgen...

Hämtade även ut mina paket, ett från H&M med de nya leggingsarna och en ny kofta. Leggingsarna passade perfekt, men koftan såg jättekonstig ut i knäppningen, så den får åka tillbaka! Passar på att beställa ett par till av de svarta leggingsarna då, känner på mig att de kommer slitas ut... hehe Har inte sett dem i butik, så därför beställer jag dem från nätet, ifall ni skulle undra.... Det andra paketet innehöll ett etui med sminkpenslar och en palett med concealer, från tradera. Det lustiga är att i auktionen så stod det att det skulle vara ögonskuggor.. Men men, kommer säkert till användning nån gång!

Annars så har dagen tillbringats med att städa lite, tvätta lite, prova lite kläder... Och så lite slappande och matlagande. En lagom ledig dag! Just det, har ju även fixat på Tessans blogg. Kika in och ge er dom, till mig alltså, eftersom jag gjort designen.. ;) 



Torsdag morgon

Den nya serien igår då.... Det var ganska kul, men ändå lite "beige".... Kanske blir bättre ju längre serien går? Vi får väl se..

Annars så har jag varit uppe med tuppen idag, trots min lediga dag. Dags för tvättstuga igen, var tvungen att boka på morgonen eftersom jag ska klippa mig i eftermiddag! *wee* Donnie ska få göra nåt skoj, kanske, om jag vågar.... :P Kanske blir en runda på stan innan det är dax, vi får se...

Satt och trixade lite med en kompis bloggdesign igår, och snart ska jag ge mig på headern, skoj! Är lite annat som ska fixas med också, jag är aldrig riktigt helt nöjd tror jag.. *S*

Nu: ner i tvättis och hänga tvätt

Sen: Dricka mer kaffe!

Välkommen åter!

Igår då... Mmm, förstår inte var min trötthet kom ifrån... Kändes lite som en kommande förkylning eller nåt, men idag har jag inte känt av nåt sånt, bara varit allmänt seg. Trist med det, eftersom det var kursdags i Årsta. Fast det gick ändå bra! Skoj att få ett litet annat synsätt på hur man ska baka brödet; baktider, temperaturer och vad man kan ha i ugnen samtidigt osv. Mycket man kan få bättre på mitt jobb, jag lovar! Hoppas bara att alla lyssnar på mina ord nu....

Har kikat på Idol ikväll och är glad över Chris framgång! Skoj för honom.. :D Nu är det snart dags för den nya komediserien på fyran, Välkommen Åter. Verkar ju helkul, nån annan som ska se?


A just... Popcornen tog slut precis nu.... En timme efter det jag trodde... :P


Skulle poppa lite popcorn.. :) Skulle tro...

mms_img24545 (MMS)

Skulle poppa lite popcorn.. :) Skulle tro att skålen är tom en kvart in på kvällens idol.. :P


God Morgon? Jag vet inte det.. Sitter på ...

God Morgon? Jag vet inte det.. Sitter på södertälje station, eftersom jag ska på kurs. Skoj med kurs, men det känns lite drygt att det första som händer är att det är tågförseningar.. Tyypiskt! Aja, kommer väl fram så småningom... Gårdagens dans då? Det var skoj att träffa killarna i Hedins, men annars hade jag kunnat vara utan kvällen. Mitt humör var inte på topp, blev såå trött under kvällen och mådde inte alls bra efter paus. Visst, kunde ju åkt hem men ville säga hej då först. Så jag kom hem ganska snabbt efter att de slutat och stupade i säng.. Hoppas jag klarar av dagen nu!


Måndag kväll

Nu har jag i alla fall bestämt mig! Kommer att säga upp mitt medlemskap på gymmet. Det känns liksom surt att sitta och betala massa pengar varje månad, när man så sällan är där! Såå onödigt kan jag tycka. Det är inte det att jag inte vill träna... Det vill jag! Men jag vill inte känna tvånget; NU måste jag gå dit, bara för att... Då blir det inte kul! Kanske jag går tillbaka till Friskis o Svettis, eller till Sydpoolen... Vi får se!

Annars då.... Är trött, sliten... WHY?? Hoppas på ett snart svar från coop, om det blir intervju eller inte.. Håll tummarna, pliiis! Imorrn blir det nog lite dans, mest lyssnande, till Hedins i Hallunda. Skoj! Annars så verkar det som att det blir en lugn vecka. Ganska skönt!

När jag kom hem idag låg det en hög med reklam innanför dörren, lite räkningar och framförallt; Avin från H&M! :D Tänkte hämta ut paketet imorrn, så jag hoppas på att sakerna passar. Lagade lite mat förut, och idag blev det typ som fajitas... Gottigt!




Modetidningar, köpa eller låta bli?

Jag har ju blivit mer och mer intresserad av kläder, mode och smink. Det är kul att prova kläder, testa olika kombinationer och så. Med smink så är det skoj att testa med färger och göra sig fin.. Ni vet säkert vad jag menar!

Det har blivit mer och mer att jag köper olika tidningar, och de är ju inte gratis! Så denna månad (räknar mina månader till och från 15e då jag får lön) ska jag försöka hålla mig från att köpa någon tidning. För egentligen så ger de mig inte så mycket, fina bilder kanske och nån bra artikel.... Lite inspiration.. Meen, de flesta innehåller ju tips och ideer för dem med stooooor plånbok! Jag gillade Sofies Mode när den först kom ut, men den har förändrats och det är inte mot det bättre tycker jag.

Vad tycker ni?

Jag har gjort min plikt!

Så det kan bli! Det var ju ingen dans hemma i södertälje igår, vi var ute en vecka för tidigt.. *S*
Mickeys spelar hemma på Trombon den 25e. Så det var ju tur att man inte bestämde sig för att åka ner... :)

Annars så är jag glad över att helgen snart är slut, det har ju gått bra på jobbet men idag var det stressigt värre. Tycker INTE om söndagar! Isch...  Efter jobbet blev det lite handling, matlagning och solning. Så nu är det kika lite tv, kanske titta med ett halvt öga på valvakan.


För lite spänd är man, huuur ska det gå?










          
                                                (bilden hittad på google)

En fråga!

Det blev inget av alternativen nedan, jag stannade hemma och det ångrar jag inte... Det känns inte helt hundra i kroppen, ryggen ömmar och ögonen rinner... Så det var lixom lika bra.

Annars så gick dagen jättebra på jobbet, inga problem och glada kunder. Det gillas! Bara en liten flicka som hade världens hosta, hon hördes över hela butiken... Stackars liten! Jag led med henne...

Tänkte bläddra lite till på tv´n, sen ska jag nog bädda ner mig och försöka sova lite.... Kort men intensiv dag på jobbet väntar imorrn!


Omröstningen Vilken är din favoritårstid? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!


Beslutsångest!

Inget bloggeri blev det igår kväll, blev lite trött i ögat efter maten och jäste på soffan istället. Skönt! Har lunchrast nu och passade på att skriva några rader, så ni vet att jag finns här... *S*

Ikväll kan det kanske bli lite dans, eventuellt... Det börjas med lördagsdanser ikväll hemma på Trombon, ett band som heter Mickeys spelar. Har inte hört dem på typ hundra år, skulle kanske vara nåt? Annars så spelar Sannex på Mälarsalen i Stockholm. Vad göra? Ska man stötta dansstället hemma, då du har gratis parkering och billigare entre, eller stötta Mälis som tar hutlöst i entre och inte har så mkt mer att ge i höst? Hmm... Eftersom jag jobbar imorrn, så kan det nog mycket väl bli så att jag satsar på Trombon. Skönt att komma hem någorlunda tidigt!



                                                                                                  Mickeys
(bildkälla)                              mickeys(bildkälla)

Fredag

Inatt så kändes det som att jag inte fick nån sömn alls... Låg och vred och vände på mig länge innan jag somnade, så när klockan ringde imorse så var jag inte speciellt pigg. Men det var bara till att kliva upp och ställa sig i duschen!

Det har flutit på bra idag, trots att det kom en himla massa färskvaror imorse och fryst nu precis innan jag skulle på lunch. Det var bara till att plocka in bakeoffbrödet innan man kunde sätta sig och äta.... :)

Kaffe nu, sen dax att börja jobba igen....


KRAM till den som vill ha!









                                                               (bilden hittad på google)


De nya blommorna

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig.. Men kom på att jag glömde visa er de nya blommorna som jag fixade i ordning förut. Lite lecakulor i botten på krukan, så de kommer upp lite!



   


Jason Donovan

Sökte efter en annan artist som jag lyssnade ganska mycket på när jag var yngre, och hittade lite kul.. Kanske lite seg låt, men då tyckte jag det var bra... *S* Nån som vet vad han gör nu... ?



Kaffe!

Kom på att jag inte druckit så mycket idag, mer än de två kopparna i förmiddags. Kanske därför som jag fått lite skallebank och känner mig lite sleten... ? Kanske.... Såå jag gjorde mig precis en kopp, har tänt lite ljus och bäddat ner mig i soffan igen... :D


Gardiner

Det blev lite ljusare här hemma nu, med de nya gardinerna. Ganska skönt, när det blir mörkt så tidigt ute nu... Tycker INTE om att stryka, det är inget jag gärna gör.. Men nu var jag tvungen med gardinerna och strök då även mina skjortor som jag tvättade tidigare idag. Kors i taket!





Fix och trix

Det har blivit lite fixande här hemma, rensat ut de gamla, trista handdukarna och strykit gardiner som jag satt upp. Blev helt ok, om jag får säga det själv! I sommar har jag haft pelargoner på balkongen, och jag tog in dem i köket förra veckan. Idag gjorde jag slag i saken och slängde två av dem, och sparade de två som såg finast ut. Den ena är en mårbackapelargon som jag kommer försöka spara till nästa sommar... Få se hur det går! Men än så länge är de fina, eller hur....









Det får duga....

Knåpade ihop en header... Den får duga så länge!

Nu ska jag ner i tvättis, hänga tvätt på tork och sen blir det lite plock här hemma, ska fixa med de nya blommorna bla...

Tjing tjing så länge!

Skulle jag våga?

Trååkväder ute! Och jag har precis varit nere i tvättis och lagt i de första maskinerna...
Undrar lite stillsamt, att varför det blir så att man alltid fastnar här i soffan med datorn i knät... Har ju en del att göra, men orkar inte. Lider av konstant trötthet! Gaah...

Fick ett mail igår som innehöll lite frågor inför det som komma skall, svarade på alltihopa och tror jag lyckades ganska bra iaf! Samtidigt så undrar jag, ska jag våga ta steget, och lämna den trygga tillvaro som jag ändå har just nu? Om det nu skulle bli aktuellt, inget är ju bestämt än. Har velat detta länge, men när det börjar närma sig ett beslut så känns det nervöst, pirrigt och osäkert.

Tänk om jag inte skulle trivas på det nya stället,
vad gör jag då?












Lite minnen!

Kikade runt lite och sökte på denna artist.. Kommer ihåg att brorsan hade skivan hemma och jag lyssnade, om och om igen... *S*


Onsdag kväll

Ojoj, vad seg man börjar bli nu. Har haft tv´n på i bakgrunden och lyssnat med ett halvt öra på utfrågningen av alliansen, försöker begripa och komma fram till vad jag ska rösta på. Detta är inte lätt! Har ni bestämt er?

Sen så ser ni inte fel, headern är inte fixad än och jag orkar inte med mer designande ikväll, det får bli imorrn. Hur ser det ut annars.... ?

Imorrn blir det handling, fixande med blommor och det sedvanliga besöket i tvättis. Ska försöka komma ihåg att ringa och beställa klipptid också, behöver lite råd från Donnie om vilken inpackning och värmeskydd jag ska ha, även balsam.. Hmm, det är ju en hel djungel det där!

Väntar paket från H&M igen, innehållandes nya leggings.... hehe De nyaste mörkblå hade jag på mig första gången i söndags, och det gick en tråd på utsidan av låret.. Suck! Men jag hade inga papper kvar eller så, eftersom de legat ett tag i garderoben. Såå det blev en ny beställning, och även nya svarta. Gillar dem, eftersom de har dragkedja i benslutet. Tror det blev en kofta också, så ni får se sen när paketet kommit.... :)


Tisdag kväll

Tjo!

Mötet idag gick fint, och det kommer förhoppningsvis bli ett möte till innan jag får veta hur det blir. Så spännande! :D Telefonsamtalet blev det inget av, och känner att det är nog lika bra ändå... Hade inte varit nåt för mig, som det känns nu.

Annars så fick jag vara på grönt idag, lite kul! Men det kändes lite rörigt med priser och skyltar som inte stämde. Tror ändå att jag fick ordning på det mesta, med hjälp av Sofia och Karin. Tack tack!

Jag och syrran var iväg te gymmet en sväng ikväll, och båda konstaterade att det var mycket skönare att träna lite senare på kvällen när det inte är så mycket folk där. Man känner sig lugnare, på nåt konstigt sätt.

(bildkälla)



Måndag kväll

Trött? Javisst... Men skoj var det! Åkte iväg på en kryssning och kom hem för några timmar sen. Som alltid blir det lite för lite sömn när man åker iväg sådär, och det får man lida lite för nu... Så jag ska alldeles strax hoppa i säng och försöka sova lite. Det är en kort dag imorrn, jobbar till tolv, går sen på lunch för att åka in till Södertälje. Då ska jag på möte, intressant ska det bli! Hoppas på det bästa...:D

Och så kommer det komma ett telefonsamtal som jag måste fundera lite över.... En kul grej, som kanske kan leda till andra kul saker? Kanske nu det börjar lossna? Kanske.... ?

Har ikväll börjat kika på en ny design, och som vanligt så kan man inte riktigt bestämma sig hur man vill ha det. Är väl därför som jag byter ganska ofta. Kul att prova sig fram, för man lär sig hela tiden! Precis som det mesta här i livet, man lär sig något hela tiden, nästan varje dag, hur man ska hanter saker och ting m.m.




Nytt igen!

Jaha... Vi fick tiden att gå på Ikea, jag och mamma. Kikade lite på soffan som jag e så sugen på att köpa! Så fin... Och jag smittade mamma, hon vill ha likadan i brunt.. Men vi får fortsätta drömma... :D

Vi kom hem med lite annat smått och gott, lite ljus (läs ganska mkt för min del), nya handdukar m.m. De nya handdukar är påbörjan av utbyte av mina nuvarande som börjar bli lite slitna och fula. Ska försöka fota nån dag så får ni se vad fina de nya är! Och så blev det två nya blommor till fönstret i rummet..  De andra har inte dött, men ville fylla ut lite och passade på när jag ändå såg några som jag gillade. Fint kommer det bli!

Som ni ser, fixat ny header och bakgrund.. Vad tycks? Funderar på en annan layout/design också.. Men vi får se! Ändrar designen ganska ofta, men jag tröttnar ju efter ett tag... :P

Imorrn ska jag roa mig med att packa lite, prova lite.... Kanske städa lite... Sen bär det av, mys!





Dagens middag: hemgjord pizza med sallad å...

mms_img35331 (MMS)

Dagens middag: hemgjord pizza med sallad å fetaost. Mums!


Dagens frukost


Det blev kokt ägg, några smörgåsar och så det obligatoriska kaffet! Gott... :D

 




 






























Lördag morgon

Vaknade för typ en timme, lite drygt, sen... Har druckit dagens första kopp kaffe och ska alldeles strax fixa frukost, blir bara några mackor idag tror jag. Sen göra mig klar för en något oplanerad trip te Ikea! Tar med mig mamma för inköp av lite nya värmeljus, har ju helst doftljus och har kört på samma doft länge nu. Kanske blir nån ny? Eller så kör man på säkert kort.. :D

Gårdagens "kräftskiva" på jobbet blev lugn, jag käkade lite paj och de flesta andra käkade lite kräftor. Vi sjöng lite snapsvisor och hade ganska så trevligt. Vid elva kände jag mig trötter och styrde Bettan hemåt, hur länge blev ni andra kvar? Nyfis... :D



Hoppas på det bästa!

Sitter med toning i håret och ska strax skölja ur den... Shit vad mitt hår växer fort! Det är inte mer än fyra veckor sen som jag klippte mig, och innan det så färgade jag håret.... Snart dax för klippning igen, skulle jag tro. Vill nog ha det lite mer urtunnat än vad det blev sist, kanske lite mer uppklippt bakpå? Vi får se... Donnie brukar lyckas!

Nästa vecka ska jag som sagt på en grej som kan komma att ändra på mitt liv ganska rejält... En spännande väg som väntar kanske.... Hoppas hoppas!


Höst!






En lekplats som ser övergiven ut i höstsolen värmande strålar...


Torsdag kväll

Tog en liten promenad förut ner till Maxi, köpte hårfärg och lite mer läkerol... Gott! Tog med mig kameran och fotade lite naturbilder. Skoj skoj! Innan jag gick ut så tog jag lite egobilder också, det händer inte så jätteofta...

Annars så har dagen bestått av tvätten, bäddande av sängen och lite provandes av kläder. Har precis käkat middag som bestod av fisk (!!!!!) och potatismos (hemlagat, of course). Fisken var pangasius som påminner lite om torsk och hoki tycker jag. Gott var det iaf!

Imorrn vankas det jobb igen och efter det personalmöte med efterföljande kräftskiva. En nykter sådan för min del, kommer ju ha bilen te jobbet och känner inte för att åka hem emellan för att ställa den. Hinner nog inte det heller, för mötet börjar sju och jag slutar fem. Hoppas det blir en trevlig kväll utan en massa tjaffs!

Funderar på om ifall jag ska slänga i färgen nu och fixa lite te efter det.... Svåra val man har här i livet.... haha!




Så såg jag ut idag, leggings från H&M, skjorta från H&M och baslinne från BikBok. Osminkad och lite trötter.... :P









Torsdag!

Min lediga dag började med sovmorgon, vaknade vid kvart i tio, typ.. Skönt! Halv elva var jag ner i tvättis och la i första omgången med tvätt.... Sen när jag skulle hänga på tork, då hade nån tagit det bästa torkrummet, som för övrigt hör till den tvättstuga som jag bokat.. *morr* Men jag hängde i det lediga torkrummet, som tyvärr inte blåser direkt varmluft.. Så jag får gott hänga tvätten här hemma istället, och det är väl inte så jättekul när man bor som jag gör... *sucka*

Ska strax hänga allt, sen försöka piggna till lite och ge mig ut på en promenad i det fina vädret... OM jag inte fastnar här i soffan.. :P




Kvällsfunderingar

Det blev en helt ok dag, även om jag stundtals var på dåligt humör.... Vet inte riktigt varför, inne i en liten svacka kanske, eller.... I alla fall så är det torsdag imorrn! Ååå så skönt! :D Kanske blir en liten promenad, annars så ska jag bara ta det lugnt hemma med tvätten och lite annat. Har fortfarande tvätten från förra veckan liggandes i fåtöljen, väntandes på att hängas in... Hmm...

När jag var liten så tyckte jag mycket om att sy med korsstygn, olika mönster... Har börjat fundera på om ifall man kanske ska börja igen? Slita sig lite från datorn och göra något annat. Nån som vet nån bra sida som säljer mönster och material till vettiga priser? Pliis tipsa! ;)

Sen så fick jag ett mail igår, som betyder att det inom en snar framtid kanske sker en stor förändring i mitt liv, något som jag väntat på så länge.... HOPPAS!


Tisdag kväll

Idag blev jag bjuden på middag hos mamma och pappa, fick till och med matlåda med mig hem. Det gillas! Mamma är bäst.. :D Det var meningen att jag skulle hjälpa dem med att programmera om tv´n. Det är ju som så att de är rätt så sporttokiga och ville ha den nya kanalen Tv10, så att de skulle kunna se fotbollen ikväll... Inga problem sa jag, jag kollar det! Meen... Vi hittade inte kanalen. När jag kom hem här, så sökte jag på min tv och hittade den inte heller.

Jag gick in på hemsidan för kanalen och fick se att den nås bara av 70% av befolkningen.... Varför då lägga landslagsfotboll på en sån kanal??? Tycker det borde vara tydligare info i annonser och dylikt om vilka som kan se denna kanal. TRÅKIGT! Bara för att Telgebostäder har Canal Digital som kabelföretag så kan vi inte se Tv10. *morr*

Jaha, annars så är det onsdag imorrn om ni inte visste det... Shit vad veckorna går! Hoppas på att morgondagen blir bra och utan strul/tjaffs!  Har suttit lite ikväll med campgamblers och försökt få till en bra design, och det är fasen inte lätt! Men man lär sig väl med tiden kan jag tänka mig... Fick lite tips och kritik som gjorde att jag gjorde om designen igen, och nu får det vara som det är ett tag. Kika gärna IN och säg vad ni tycker!

Natti natti!



Måndag kväll

Träningen idag gick trögt som fasen, men det var ju väntat.... :P

En kvarts uppvärmning på crossen, sen lite benpress, bencurl och två maskiner för armar. Alltid nåt! Det verkar ju dumt att ta ut sig alltför mycket.. *S* Har druckit echinaceate nu ikväll, ska alldeles strax ta min andra mugg innan läggdax. Börjar man dricka detta te innan förkylningen brutit ut, så brukar det hjälpa. Och jag har ingen lust att bli förkyld, så jag gör mitt bästa för att slippa... Så som det känns nu blir det direkt hem imorrn efter jobbet, så jag får vila mig i form, och förhoppningsvis fixa middag som jag inte haft lust till de senaste dagarna av någon underlig anledning...

Natti natti!


Måndag... Suck!

Usch å fyy...



Känner mig trött och sliten!
Och jag har bara jobbat två veckor efter semestern...
Dessutom så känner jag av en förkylning, ska försöka mota bort den med lite te sen ikväll när jag kommer hem. Bra ide va? En mindre bra ide (med tanke på förkylningen) är att jag och syrran ska te gymmet idag, sitter och väntar på henne nu, hämtar upp henne snart. Vi har ju inte varit där på länge och ska göra ett försök, MÅSTE bara komma in i rutinen igen! Mest för ryggens och armarnas skull, känner att styrkan där inte är vad den borde vara.. Bättring måste till som sagt...

Blev lite irriterad imorse, det retar mig att man kan ställa sig rätt upp och ner och inte göra nånting utan dåligt samvete.... Och så det här med att hjälpa varandra, det existerar inte alltid, hos alla... Aja, mitt humör gick över till att vara någorlunda ok ganska snabbt.

Dax att byta om och sätta sig i bilen för att hämta syrran... :D







Söndag kväll

Jag kom hem för ett tag sen och skulle gjort iordning middag. Men orken fanns inte, lusten fanns inte... Hamnade på soffan, ätandes lite smågodis... Har inte känt mig speciellt hungrig, så det blev lite te och toast. Goda toast! Pågens Jätterasker, skinkost, rökt skinka och prästost, till det lite roiboos te... Mums!

Är annars nöjd med helgen, allt har flutit på bra på jobbet och inget har strulat, förutom lite brist på växel och en köttkyl som jag fortfarande inte begriper mig på. Tur vi har fler ställen där vi kan ställa in grejjerna!




Lunchrast!

Jaha ja.... Sitter med en kopp kaffe och försöker ta det lite lugnt så här på lunchrasten. Det är inte lätt! Trots att allt flyter på bra och det inte är några större problem (förutom en köttkyl som inte vill riktigt) så kan jag inte riktigt slappna av.... Som vanligt, tänker nog ni som känner mig... :P

Ikväll blir det ännu en hemmakväll med soffläge och tror jag kommer ta ett långt bad och ha lite spakväll för mig själv. Skönt att bara ta det lugnt, har ju varit lite mycket ett tag, fast på ett positivt sätt iofs... Man har haft skoj, och det är väl huvudsaken? :D

Än har väl inte bladen börjat gulna och falla ner till marken, men hösten är definitivt här!
(Fin bild som jag hittade på google.... )


Natti!

Skulle tro att jag behöver sova nu, ögonlocken hänger tungt....
Sååå vi hörs imorrn kväll igen, om jag inte får för mig att slänga in ett inlägg under lunchen imorrn...




Blomma!

Vi har ju haft byte av leverantör till våra blommor på jobbet, och när den gamla chauffören gick efter sista leveransen, så fick vi varsin orkidee. Det är några månader sen detta, och min orkidee lever fortfarande! Kors i taket.. Lärde mig lite av Janne, som chauffören/säljaren hette, och det har ju funkat... :D




 







Sen så gillar jag ju fredskallan väldigt mycket och har avverkat ett X antal sedan jag flyttade in i denna lägenhet. Det har blivit lite bättre nu iofs sedan jag fick vattenläckan ordnad i köket. Kan det ha berott på luften kanske, att blommorna inte ville med mig? I varje fall så fick jag några när jag fyllde år i maj och de lever fortfarande de med! (fast en dog när vi var i skåne, fick inte tillräckligt med vatten i självvattningskrukan)





 




Fredag kväll

Idag har jag spelat på tipset! Det ni!

Ja, alltså.. Berra på jobbet är en hejjare på det där med tips, sport och har bra koll. Så idag frågade han oss alla om vi ville vara med på ett tips, det är ju EMkval ikväll tydligen... *S* Så han satte ihop ett system och vi var några som gick med på ett andelsspel. Skoj! Tyvärr så är det ingen "pengarna tillbaka garanti", så jag håller tummarna... :P

I helgen är det jobba som gäller, det kommer nog kännas på söndag kväll... Första jobbhelgen sen jag började efter semestern, och det brukar vara fullt ös på helgerna. Men jag tror vi kommer klara det om det inte blir några problem med kassan eller så.... Håller tummarna igen!

Denna lilla sötnos hoppade upp på stängslet när jag satte upp ena foten som stöd, nyfiken kanske? *S*




Torsdag kväll

Det blev en liten sväng på stan med mamma, kikade efter skorna på H&M, men de fanns inte... :( Får hålla lite koll senare då. Efter lite provandes av byxor hittade jag ett par jeans på KappAhl som jag slog till på, så nöjd! Vi såg även en äldre farbror ramla och slå sig, men han fick hjälp av andra som kallade på ambulans som dröjde onödigt länge... Why? Och varför måste så många bara ställa sig och kolla?? Låt dem vara ifred och jobba ostört istället... Efter inköpet av jeansen blev det en fika på Tidermans, som ni såg. Gottigt!

I tisdags var det sista utedansen för i år, för vår del och det var på Skansen. Hedins spelade och gjorde det lika bra som vanligt.. :D Skoj att träffa Maria också innan hon åker hemåt igen på lördag natt. Trist bara att lillfisen inte kunde vara med, lilla sjuklingen... Puss på dig!

Innan jag kom fram till dansbanan stannade jag till vid lemurerna som hoppade runt, hit och dit.. Försökte få några bilder, men det var inte lätt! Söta ju..



Efter lite titt i affärer så är det dax fö...

mms_img56915 (MMS)

Efter lite titt i affärer så är det dax för lite fika.. :-) Blir lite middagshandling efter det, sen hemåt.. :-)


Har precis varit nere och hämtat tvätten, ...

mms_img58687 (MMS)

Har precis varit nere och hämtat tvätten, och jag undrar... Om man tvättar nåt luddigt, borde man inte skölja ur maskinen efter sig? Mina arbetskläder ser numera ut som att de varit i slagsmål med nåt luddigt djur el nåt..:@ Ska ta mig en promenad ner till stan nu, blir en fika me mamma. Skoj! Ha en bra dag alla!


HEJ!

Jag tänkte bara säga att jag lever...

Det har varit lite för lite sömn de senaste dagarna, och har inte heller haft något att skriva om.. Har väl kanske inte det nu heller, men ville bara säga HEJ!

Hörs imorrn igen, då är det ledig torsdag och hemmafixardag! (denna gång ska det bli av)









RSS 2.0