Roadtrip, dans och hosta

Ojoj... De senaste dagarna har det hänt ganska mycket... Har inte haft tid, ork eller lust att blogga.

Det började i torsdags, då var vi iväg på Grönan och svängde de lurviga till Nova, fast mest satt vi och lyssnade, pratade med Maria som är i Sthlm på visit från Skåne. Man får passa på när tillfälle ges, inte så ofta man träffar henne längre.. :(  Det blev en kväll som man kan sammanfatta med skratt, regn, bra musik och lite dans.:) Vi fick med oss Cathrine hem som sov hos syrran.

Sen på fredagen drog vi iväg på förmiddagen och shoppade lite i Skärholmen för att sen lämna av Cathrine i Sthlm. Vi drog vidare in till allen vid Djurgårdsbron där vi parkerade. Sen blev det nån timme eller två på en krog tillsammans med goda vänner... Ehm.. Vad säger man där då? hahaha Trevligt var det iaf! Sen var det dax för lite mat, så vi käkade på en restaurang utanför Grönan. Ehm, maten var väl god, men det var inte mycket man fick på tallriken... Tacka vet jag fläskfilen på Cinderella! :) Skansen fick sen ett besök av oss, där Sannex spelade. Kul kväll kan man säga... :) Cathrine följde med oss hem denna kväll också.


Igår började dagen när jag vaknade vid halv ett, såå skönt! Käkade lite frukost, provade lite kläder inför kvällen och sen var det duschen. Vi drog iväg mot Norrköping och Lövsta Loge där Nova skulle stå för musiken. Vi hade ju en specialleverans att göra.. *S* Cathrine kunde ju inte gärna stanna kvar i Södertälje, även om det var rätt lockande. *S* När vi kom fram så undrade vi var vi kommit nånstans... Det var i och för sig ett ganska mysigt ställe, men rätt sunkig loge som bandet hade till sitt förfogande, ingen dusch och dela toa med publiken... Lite mer måste man väl kunna göra för de som spelar på stället? Och publiken då... Inte många under 50-strecket som också klagade lite på ljud, repertoar och så vidare. Ehm, går man på dans där ett modernband spelar så borde man väl acceptera repertoaren och så? Och ljudet kunde man inte göra så mkt åt i den lokalen. Det var inte den bästa akustiken om man säger så...

Det blev lite mer dans denna kväll för min del, då Micke följde med på denna "roadtrip", roligt! Killen är himla lätt att följa, och så jäkla duktig! Han har dansat sen han var liten och är 18 nu. Där ligger man lite i lä, kan man säga.. *S* När kvällen var slut så var det bara till att byta om, assistera lite vid packen och sen ge sig hemåt... Vi har ju spenderat denna helg med Nova,  kan man säga, så det var lite tråkigt att säga Hej då. Men men, vi överlever skulle jag tro.. *S* Och de hade ju grym hemlängtan, då de varit ute på turne i nästan två veckor.


Kan sammanfatta denna helg med några ord....

KUL
OVÄNTAT
SKRATT
DANS
LITE SÖMN
HOSTATTACKER PÅ MCDONALDS
(tårarna sprutade på mig och jag fick nästan panik... )


Jag har ju dragits med en hes hals och rethosta hela helgen, det har varit lite (eller väldigt) påfrestande stundtals. Egentligen borde man ju ha stannat hemma och försökt bli av med hostan. Men det har ju varit himla skoj trots detta. Så idag spenderar jag dagen på soffan och i sängen. Så skönt så! Snart är det dax att börja fundera på nåt att äta.. hmm..

Tjing tjing så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0