Beautynet.se

Sitter här och funderar... Ska jag beställa detta paket från Beautynet.se? Kostar 399:- och varje flaska innehåller 750ml. Det är ju hur mkt som helst! Schampoflaskan som jag har nu, är den lilla versionen och har räckt ända sen i somras, och jag har precis kommit ner på hälften ungefär. Detta lär ju räcka i evigheter, iaf schampot.. *L* Klicka på bilden så kommer ni till sidan!


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Det känns som mycket pengar men, som du även skriver, shampoot är väldigt drygt och man får en helt annan kvalitet. Jag tycker att du ska slå till.



Ett tips: gå med www.gratis5.se/user/register/Jeanette81 Det går snabbt att få presentkort och finns presentkort på nästan alla kedjor. Tog mig bara 3 veckor att få ihop till det första. Går man med via länken ovan får man just nu 25 extra poäng, dvs. totalt 75 mot annars 50. Så passa på!



Fungerar som gratisbio men det går snabbare att få presentkort.

2009-10-13 @ 22:09:10
Postat av: Jessa

Jeanette, det lutar åt att det blir en beställning, tycker mkt om detta shampo/balsam.. :) Kan iofs kika på vad det kostar hos frissan. Det är nämligen "min" salong som står bakom denna sida.. :) Gratis5 har jag testat, gillade inte riktigt den... Så jag kör vidare på GratisBio.. Tack för titten förresten!

2009-10-13 @ 22:23:26
URL: http://jezzaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0